Yoga Meditation Lounge  

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Persoonlijke ervaringen met Hormoonyoga

Als yoga docent ben ik altijd iemand die als eerste zoekt naar een holistische oplossing als ikzelf, mijn familie of studenten iets hebben. Zo raakte ik nieuwsgierig  naar Hormoonyoga. Eerlijk gezegd wat ik vond is verbluffend; na 5 weken oefeningen was de pijn en zwelling in mijn 'menstruatie borsten' (3 weken van elke maand de afgelopen 6 maanden) weer normaal!

Een vrouw bij me in de klas die in de dertig is, was begonnen met de menopauze toen ze 20 jaar was en ze verteld dat ze weer was begonnen met menstrueren na een maand oefenen!

Ik heb een Shiatsu Therapeut ontmoet die op dat moment 8 weken lang Hormoonyoga geoefend had.  Ze vertelde dat ze alles had geprobeerd, ze was nu achter in de dertig, en had elke maand extreem pijnlijke menstruatie krampen. Maar in haar tweede menstruatie sinds ze was begonnen met de serie, had ze een groot vermindering van de pijn, genoeg dat ze nu goed kan functioneren.

Een paar maanden geleden gaf ik een reguliere yoga les, een mooie grijze dame van 44 straalde toen ze mij verteld dat ze na jaren proberen zwanger was geworden, door de beoefening van Hormoonyoga. Ik hoorde laatst dat zij en haar baby blij en gezond zijn!

Natuurlijk is niet elk probleem of klacht zo maar opgelost maar wat ik hoor van vrouwen die wel regelmatig oefenen, (en dat is noodzakelijk), is verbetering van hun klachten, balans, dat ze sterker/fitter zijn en dat ze meer hun echte zelf zijn!