Yoga Meditation Lounge  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

De Hormoonyoga Therapie Workshop

De holistische en natuurlijke methode om je vrouwelijke hormonen in balans te brengen.

In deze workshop van een dag leer je in een rustige en vriendelijke sfeer de complete Hormoonyoga serie. In haar boek Hormoonyoga heeft  de Braziliaanse uitvinder Dinah Rodrigues onderzoek laten doen dat bewezen heeft dat voor sommige vrouwen met PMS, Polycysteus Ovarium Syndroom, menopauze (peri+post) en kinderwens de symptomen na regelmatig te beoefenen, vermindert of zelfs verdwenen zijn! Vanaf 35 jaar daalt bij de vrouw de aanmaak van vrouwelijke hormonen, door regelmatig de oefeningen te doen geef je je lichaam een boost! Vaak hoor ik dames zonder symptomen al zeggen dat ze sterker voelen, in balans zijn en meer energie hebben!
De Hormoonyoga serie 


De workshop is heel praktisch; Door middel van dynamische yoga oefeningen, innerlijke energiestromen en ademhalingstechnieken, stimuleren wij de klieren die de vrouwelijke hormoonhuishouding reguleren. Dit is de hypofyse, schildklier, eierstokken en de bijnieren. Hierdoor komen de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron meer in balans. De resultaten daarvan zijn vermindering van fysieke en mentale symptomen, meer energie en een beter algemeen gevoel van welzijn.

Dit is een dynamische serie met pittige momenten en momenten van diepe ontspanning. 


Uit onderzoek blijkt dat stress een belangrijke rol speelt bij de kern van veel fysiek en emotionele problemen zoals een onvervulde kinderwens, zich niet goed voelen, weinig energie, depressie, burn-out etc. Daarom oefenen we tijdens de workshop ook diep ontspannende oefeningen die stress doen afnemen en makkelijk toe te passen zijn in je dagelijks leven.


Je hebt geen yoga ervaring nodig om mee te doen, als je fysieke klachten heb zijn er vaak aangepaste houdingen. Na de workshop bezit je alle noodzakelijk kennis om de serie zelf thuis te beoefenen.